сряда, 15 април 2020 г.

Христо Калоферов стана татко

Телевизионният водещ Христо Калоферов стана татко. Тази сутрин в 07:21 ч. на бял свят се е появил малкият Христо Христов Калоферов. Бебето е високо 51 см и тежи 3, 690 кг., съобщиха от Nova.

Христо Калоферов е едно от най-известните лица на медията, към която се присъединява през 2007 г. Подкрепя множество социални каузи и инициативи - той е посланик на добра воля на програмата "Готови за успех" в подкрепа образованието на сираци. Воден от желанието си да помага, през 2010 г. участва в танцувалното шоу "Байландо", където партнира на глухонямата Роси и с огромна отговорност и съпричастност подкрепя нейната кауза. Със своите репортажи активно се ангажира и с темата за пътната безопасност и достъпната градска среда за хората с увреждания.

Христо Калоферов е запален и по фотографията. Опознава професионално и живота от другата страна на камерата, докато учи операторско майсторство.

Вероятно точно тази страст го кара да се сближи с популярната фотографка и актриса Красена Ангелова, с която родните медии започнаха да го свързват още от 2017 г., като дори имаше твърдения, че двамата са се сгодили. Но и двамата не са потвърдили официално връзката си.

Калоферов обаче много рядко говори за личния си живот. И за момента журналистът не е споделил коя е майката на детето му.

Новините от днес и със задна дата