четвъртък, 20 февруари 2020 г.

Приятелката на Ал Пачино го напусна - бил твърде стар


Мейтал Дохан се е разделила с Ал Пачино след двегодишна връзка, тъй като той е с 39 години по-възрастен от нея, съобщи Контактмюзик.
40-годишната израелска актриса потвърди, че се е разделила със звездата от филма "Ирландецът".
Тя увери, че ѝ е трудно да поддържа връзка със 79-годишния актьор, защото той е "много възрастен".
"Трудно е да си с толкова възрастен мъж дори ако става дума за Ал Пачино - довери тя. - Възрастовата разлика е сериозен проблем. Опитвах се да го пренебрегна, но, честно казано, Пачино е възрастен. Така че дори с цялата ми любов, връзката ни не продължи."
Запитана дали Пачино я е обсипал със скъпи подаръци по време на връзката им, тя отвърна "Как да кажа любезно, че той не обича да пръска пари? Купувал ми е само цветя."

Ал Пачино наскоро разкри, че се подложил на терапия, за да се справи с внезапната слава, която му донесе ролята на Майкъл Корлеоне във филма "Кръстникът" от 1972 г., и че продължил да посещава психотерапевт, тъй като през въпросното десетилетие популярността му нараснала след участието му във филмите "Серпико", "Кръстникът 2", в който отново е в образа на Майкъл Корлеоне, и "Кучешки следобед". Той отбеляза, че посещенията при психотерапевт са били важна част от живота му за 25-годишен период.

Новините от днес и със задна дата