вторник, 4 февруари 2020 г.

Евакуирани хора, заради пожар в нает апартамент в Бургас

Резултат с изображение за „пожар в апартамент“"
Огнен ужас се разиграва и в Бургас. BurgasNovinite.BG припомня, че малко по-рано днес стана ясно, че голям пожар гори и в столицата. Положението в  Бургас обаче е по-опасно. Пожарът е избухнал в блок 16 в жк "Възраждане", намиращ се на ул. "Гладстон".

Огънят вдигна на крак бургаските огнеборци. Всички живеещи от вход Е са евакуирани, уточнява Флагман.бг. Огънят е лумнал малко след 21:00 часа тази вечер в апартамент на третия етаж във входа.
На място са пристигнали два пожарникарски екипа, една патрулна кола, както и линейка. Служителите на реда са евакуирали хората.
Благодарение на бързата реакция на огнеборците пожарът е потушен преди да е обхванал целия апартамент, но щетите по жилището са огромни, спалнята е напълно изгоряла, а цялото стълбище е в пушек, разказаха свидетели.

Пожарът тръгнал от апартамента на Гюнер Хасан (вляво), твърдят съседи По техни думи в апартамента живее мъж на име Гюнер Хасан, който живее под наем в жилището. Съседи смятат, че пожарът е причинен от незагасена цигара, тъй като Гюнер, който е дюнерджия, често пушел в спалнята си.
"Вероятно е забравил да загаси цигарата си и е заспал. Страшно много се стреснахме. Дано това да му е за урок и следващия път да бъде по-внимателен. Отървахме се на косъм от голяма трагедия", е споделила живееща във входа.

Новините от днес и със задна дата