петък, 17 януари 2020 г.

МВР обяви кой наш бандит е убил българина Красимир в Лондон


Полицията излезе с първи официални новини за убийството на българин в Лондон. Ето какво съобщават от пресцентъра на МВР На 13 януари т.г. в дома му в Лондон, е открито безжизненото тяло на 60-годишен български гражданин.

Веднага, след като е установено, че по тялото има следи от насилие, в Дирекция “Международно оперативно сътрудничество“ е получена информация от задграничния представител на МВР във Великобритания.

Посолството ни в Лондон и българските власти сътрудничат активно на разследването. Според първоначалната информация, в кръга от заподозрени за извършеното тежко криминално престъпление е друг български гражданин.

* Детективи спипаха убиеца на българина в Лондон, ето кой е злодеят 

Работната теза на британската полиция е, че престъплението е извършено на 12 януари. По линия на полицейския международен обмен Министерството на вътрешните работи проведе допълнителни оперативни действия, свързани със заподозрения.

От българска страна е предоставена наличната информация, поискана от водещия разследването. Установено е, че у нас мъжът е известен с множество криминални прояви за кражби и наркотици, срещу него е имало 19 заявителски материала.
* Не е за вярване как е загинал бившият полицай, взривил блока във Варна

Новините от днес и със задна дата