Турски прокурор поиска доживотна присъда затвор при строг режим за главата на "най-ужасяващото семейство" в Турция по обвинения в извършване на редица жестоки убийства, включително на 35-годишна жена и осемгодишната ѝ дъщеря, съобщи турската телевизия СиЕнЕн-Тюрк и БТА.

Тунджер Устаел от семейство Палу и още шестима обвиняеми по делото срещу семейство Палу се явиха в съда в град Коджаели (Западна Турция).
Днес в съда за тежки престъпления в Коджаели се състоя петото заседание по делото срещу бруталното семейство.
Срещу Тунджер Устаел са повдигнати редица обвинения, включително за извършване на умишлени убийства, лишаване от свобода на хора, използване на чужди кредитни карти. Устаел е обвинен и в прилагане на мъчения и сексуални посегателства над деца. Останалите обвиняеми, които са вярвали в свръхестествените способности на Устаел, са заподозрени в оказване на съдействие на Устаел и прикриване на престъпленията му.

На 10 януари 2019 г. членовете на "най-ужасяващото семейство" в Турция бяха арестувани в пряк ефир. Седемте членове на семейството, което шокира цяла Турция, бяха арестувани по време на предаване за разследвания на водещата Мюге Анлъ, излъчвано по частната телевизия АТВ. Предаването на Анлъ е било гледано от милиони зрители в Турция.