петък, 27 декември 2019 г.

Коледен кънки фест ще се проведе на ледената пързалка в Бургас

 
* В началото на януари на ледената пързалка ще се провеждат безплатни тренировки по хокей на лед и фигурно пързаляне

Коледно парти на леда с участието на дядо Коледа и Снежанка ще се проведе в Бургас на 29 декември, неделя, от 13.00 часа на ледената пързалка на площад "Тройката". Нестандартният празничен кънки фест ще включва много демонстрации, забавни игри, състезания с интересни изненади и много награди.

Организатор на Коледа на кънки е Спортен клуб "Екстрийм скейт".
В началото на януари на ледената пързалка в Бургас със съдействието на Спортен клуб "Белите Акули" и Община Бургас, ще организира безплатни тренировки по хокей на лед и фигурно пързаляне. Първи стъпки на леда тогава ще могат да направят още деца с увреждания и в неравностойно положение.

Ледената пързалка в Бургас тази година ще работи от 10.00 до 22.00 часа, а площта ѝ този път е цели 700 кв. м. Пързалката предлага кънки под наем с номера от 26-ти до 47-ми, така че всеки желаещ да я ползва, няма да остане отвън. Пързалката ще бъде на разположение за ползване до февруари, ако времето позволява.

Цените се запазват като миналата година - 7 лв. за възрастен и 5 лв. за деца до 12 години. Любителите на кънките на лед ще могат да си купят и карти с определен брой посещения с отстъпка.

Новините от днес и със задна дата