понеделник, 30 декември 2019 г.

Майка на две деца: Правих оргия с 18 мъже, а съпругът ми им раздаваше кондоми

 
Омъжена жена разказа как мъжът ѝ я оставил да прави оргия с 18 мъже, като самият той им раздавал презервативи през цялата нощ. Луси, която е на тридесет и нещо години, разказа за своя опит в секса с многото мъже в подкаста "Се*с дела".


Майката на две деца от Австралия твърди, че е израснала в религиозно семейство и често е фантазирала за секс с непознати. По думите ѝ, съпругът ѝ е дал своята пълна благословия за оргията и я "подкрепял изцяло" в реализирането на нейната фантазия.

"Това винаги води до страхотен секс за нас двамата", отбелязва жената. След като тя първо опитала секс с десетима мъже едновременно, жената го направила и с 18 наведнъж. Мъжът ѝ пък раздавал кондомите по време на извратеното секс парти.

"Повечето мъже ги виждах за първи път, затова бе приятно да зная, че имаше някой, който да се грижи за моята сигурност. Съпругът ми обича да гледа моите изражения на лицето, тогава той е като дете в сладкарски магазин. Шегува се, че няма проблем да си дава назаем играчките, но само ако му бъдат върнати във вида, в който той ги е заел", разказва още Луси.

По думите на жената, оргиите с мъже ѝ давали истинско чувство на "власт и удовлетворение", както и "чувство за контрол".

"Част от фантазията е, че аз не познавам тези мъже, те са пълни непознати, затова няма съдене и очаквания. Няма нищо по-хубаво от група момчета, които се редят в редица, за да проникнат в мен, а аз дори не знам техните имена, понякога дори и лицата им не виждам", разказва още развратната домакиня. Жената е категорична, че и в бъдеще ще продължи да прави оргии с мъже./БЛИЦ

Новините от днес и със задна дата