четвъртък, 26 септември 2019 г.

Радев вече си връща жеста на Борисов, че го направи президент

Сряда, 8 Февруари, 2017 7:54:20
Снимката е от срещата на президента Румен Радев с германския президент Йоахим Гаук. Среща, която ще се запомни и с това, че посредствената женица на нашия президент бе представяна като първа дама на България, без да сме президентска република, а съпругата на германския президент просто като неговата половинка. Макар че, като се имат предвид моралните качества и на двете госпожи нито една от тях не може да се определя като първа, нито сред германските, нито сред българските дами. И Гаук и Радев са изоставили съпругите и децата си, за да направят президентши любовниците си, което откъдето и да го погледнеш си е нравствена гнусотия.
Но, последното на фона на речите, които Радев лееше в Германия си е направо безобидно. Ето какво от речта на Радев впечатли Герберката Цветана Караянчева.
Селски изтъркани фрази, като "Истината боли !!:)" на Цвета Караянчева и ритане по кокалчетата с Корнелия на ужким. А Радев вече си връща жеста на Борисов, че го направи президент. Ухилената Цвета Караянчева ли не знае, че "ниската" безработицата за която Радев хвали правителството на Борисов се дължи на 73 000 български граждани, получаващи социални помощи в Германия и още около 200 000 българи намерили шанс за работа там, защото в България не са открили такъв. В рамките на една година (до април 2016) броят на българите, получаващи в Германия помощи за безработни, известни като „Харц-4", се е увеличил с 35,3%. В момента българските граждани, които взимат такива помощи, са повече от 73 000. Та ми се струва доста пошло и нелепо, някой да хвали България за ниска безработица, точно в Германия. Друг път ще преброяваме и българите дето са се провесили на врата на социалните системи на други европейски държави. Два милиона и половина българи са пропъдени от държавата ни да търсят препитание и помощ в други държави. В България едни от най - проспериращите фирми, поощрявани и стимулирани от държавата са посредническите, с цел намиране на работа на българите извън страната ни. Пропъждането на българи е държавна политика от всички управлявали ни правителства досега. Факт, който от своя страна идва да покаже, че през всичките години, след "промените" са ни управлявали едни и същи хора, от една и съща клика. Радев е пропуснал да се похвали, че от 1 януари 2017г., минималната работна часова ставка в България е цели 2,78 лв. и няма да бъде променяна през следващите три години.
Впрочем, получаващите помощи в Германия от африканската държава Еритрея, където имаше война са 16 700.
Жалките ни политици да се замислят, ако в държавата ни се завърнат всички 2 милиона и половина пропъдени българи колко
процента ще бъде безработицата?

Новините от днес и със задна дата