сряда, 13 март 2024 г.

Пребитата жена: Аз съм устата, няма ми нищо, искам да пуснат мъжа ми от ареста

  

Изненадващо, пребитата от мъжа си в Бобов дол Таня го защити и призова той да бъде пуснат от ареста. Майка ѝ публикува в местна фейсбук група клип, на който се вижда как Найден Ангелов я тормози. Видеото е заснето от 13-годишната дъщеря на двойката, а след появата му в медиите мъжът беше арестуван в София.

Насилникът вече е зад решетките, но междувременно жертвата Таня заяви пред bgonair, че става въпрос за битов скандал и без нейно знание майка ѝ е публикувала клипа в социалните мрежи, за да я предпази.

"За наши неща се скарахме, лични, случило се е, нямам наранявания, няма ми нищо. Не е избухлив, но и аз съм устата. Искам да бъде освободен и да живее неговия си начин на живот", сподели Таня Ангелова.

Тя казва, че досега не е упражнявано насилие над нея. Прокуратурата се е самосезирала сама след появата на клипа в интернет пространството.

"Нито съм подала сигнал за домашно насилие, нито ще подавам. Във всяко семейство има проблеми, ще подам молба за развод и ще си гледам децата сама", добави Таня.

"През 2019 г. съпругата му е подала едно заявление, при което по нейно настояване има отказ за образувано досъдебно производство", обясни говорителят на Районна прокуратура - Кюстендил Крум Крумов. 

39-годишният съпруг на Таня - Найден, е задържан два дни след побоя на територията на София, след което е отведен в ареста в Бобов дол. Той е съден за хулигански прояви преди години. Засега Ангелов е задържан за 72 часа.

По думите на майката на побойника, синът ѝ е бил провокиран от жена си.

"Посегнала му е с нож, за този случай знаем. И майката е накарала дъщерята да снима, обаче не е снимала как взима ножа и върви към него да го убива", казва Стефка Гущерова, цитирана от БНТ.

Тя твърди пред bTV, че Найден не е посягал на жена си, а обратното. Имали две деца, като едното е от друг баща. "Години наред моето дете страда. Не бях съгласна синът ми да се жени за нея. Той не я е тормозил. Не знам откъде идва всичко това. От майка ѝ - тя я настройва", каза майката на задържания мъж.

Новините от днес и със задна дата