понеделник, 23 януари 2023 г.

Въоръжена жена нападна фризьорка с пистолет и се барикадира

  

                              Скрийншот: бТВ

Въоръжена жена нападна фризьорка и се барикадира в ателието ѝ във Велико Търново, а полицията успя да я обезвреди едва вечерта.

Екшънът се е разиграл във вторник сутринта в един от оживените квартали на старата столица, но приключи едва тази вечер, след като полицията успя да изведе похитителката невредима.

Нападателката, на възраст между 40 и 50 години, нахлула във фризьорското ателие около 9:30 часа сутринта. По непотвърдена информация първо стреляла с пистолет в пода, след което с оръжието ударила фризьорката по главата, предаде бТВ.

Заложничката е успяла да избяга и да се скрие във входа, откъдето подала сигнал на 112. През това време похитителката се заключила. Близо 10 часа продължиха опитите на полицията да склонят барикадиралата се да отключи. Едва тази вечер тя бе изведена невредима.

По непотвърдена информация двете жени имали сметки за разчистване, за които в момента водят съдебни дела. На този етап от полицията отказват подробности. Въоръжената е задържана за разпит в полицията.

Пострадалата е с два шева на главата и вече е освободена за домашно лечение.

Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България!

“Sportello del Consumatore” di Roma

Новините от днес и със задна дата