вторник, 29 ноември 2022 г.

Езотерикът Куртев с прогноза за всеки в Годината на Заека

 Изненадите в годината на Заека-2023 г. за различните зодии-Нови възможности  за Овен, здраве за Скорпион - За Жената

Тази година отбелязваме 2023 година по китайския календар Годината на Заека, която започва на 22 януари 2023 г. Заекът представлява 4-тата година от 12-годишния цикъл на китайския зодиак, пише Глас нюз бг.

Подобно на домовете на зодиака в западната астрология, животните в китайската астрология се смятат от множеството, диктувайки, личностните черти дори в по-широкия обхват влияят на световните събития през всяка година, която Заека управлява. 

Според китайската астрология Заекът е предвестник на стихващи и по-спокойни времена.

Като цяло, целият свят ще се възползва тази година от управлението на влиянието на Заека, за да има достатъчно време са осъзнаване на предстоящите дела, за да избегнат бързите решения и да мисли преди да действа. 

Въпреки това, интуитивното усещане за предстоящи проблеми, с обмислени решения за предотвратяването им, е ключът към успеха във всяка година на Заека. 

Силните аналитични умения на Заека защитават не само себе си, но и другите, тъй като играят ролята на миротворец във всяка трудна ситуация.

Интроспекцията може да бъде сила, слабостта на Заека към прекомерно анализиране на проблемите може да клони към песимизъм и самоизолация. Има ли антидот срещу това? Да! Необходимо е да се прави това, което Заекът умее най-добре.

Препоръчително е през годината на Заека да си отдъхваме по-често от динамиката на живота и по-често да имаме  качествено време далеч от битовизмите и да бъдем в любимата компания на добри приятели и семейство.

С настъпването на спокойните ритми през годината безгрижното отношение може да доведе до бездействие и в крайна сметка до загуба на доверие в ценните ви способности.

Не бъдете сигурни, че знакът, който управлява всяка година, като разкрива и двете крайности на личността си, така че внимавайте да не бъдете твърде лениви.

Този знак е известен с това, че никога не разчита на „фактора късмет“, Зайците могат, по ирония на съдбата, иначе да се насладят на година на добри изненади, пристигащи изневиделица през 2023 г., независимо дали са набор от щастливи обстоятелства или внезапни финансови печалби. 

Знаците, които са най-съвместими със Заека, също се използват от влиянието им тази година и те включват всички, родени под знаците на Овцата, Кучето или Прасето.

Помнете, каквото и да предвещавате поличбите, за добро или лошо, вие сте последният господар на собствената си съдба.

Тези послания са предоставени за вашето удоволствие и забавление и не са предназначени да заменят вашия собствен разум. Пожелавам на вас и вашите семейства една година здраве, просперитет и мир!

Подбрал и изготвил езотеричният и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa

Социални и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България!

Социални и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България!

 

Новините от днес и със задна дата