четвъртък, 3 ноември 2022 г.

Откриха труповете на майка и дъщеря в дома им

  

Полицаи откриха телата на майка и дъщеря в Бяла Слатина, съобщиха от пресцентъра на полицията във Враца.

На 2 ноември жителка на град Кнежа съобщила в полицията, че не може да влезе в дома на нейни роднини. Адресът бил посетен от полицейските служители, които разбили входната врата на жилището.

В него са открили телата на двете жени. Майката е на 57-годишна възраст, а дъщерята на 38.

Извършен е оглед в присъствието на съдебен лекар, не са открити видими следи от наранявания. Образувано е досъдебно производство.

Според местните хора, до трагедията се е стигнало заради дъщерята, която била с разклатено психично здраве. Тя била агресивната и в Бяла Слатина подозират, че е предизвикала смъртта на майка си, а след това е сложила край и на живота си. Тъй като по телата, намерени от полицията, няма следи от насилие, вероятно това е станало с хапчета, съобщава "Конкурент".

От прокуратурата не дават повече информация от оповестеното в бюлетина на МВР и очакват резултатите от аутопсията на двете тела. Тя трябва да се извърши в Съдебна медицина - Враца днес.

В Бяла Слатина познават и майката, която е известна волейболистка от местния "Чавдар" от близкото минало, и дъщерята. Според тях нищо от последните дни не показвало, че е възможно да се случи подобна драма.

Новините от днес и със задна дата