петък, 11 ноември 2022 г.

Германската полиция разследва убийството на млада българка

  

31-годишна българка е била убита в германския град Лайпциг, а тялото ѝ е било открито в хотелска стая, съобщиха "Билд" и RTL news.

Сигналът е подаден във вторник вечерта, като ден по-късно е задържан 42-годишен германец по подозрение в непредумишлено убийство.

Престъплението е извършено в хотел Адлер в квартал Зелерхаузен-Щюнц. На място е извършен оглед, а тялото на българката е откарано за аутопсия в Съдебна медицина.

От полицията в Лайпциг отказват да дадат подробности, тъй като разследването продължава. Не е ясно и каква е връзката между извършителя и жертвата му. 

"Продължават активните действия по установяване на точната причина за смъртта на чуждата гражданка, обстоятелствата около извършеното престъпление, включително кога е отнет животът на жертвата", се казва в официално изявление на властите. 

На 18 декември 2021г., бе открита убита друга българка. И Германия бе потресена от жестокото убийство. По-късно стана ясно, че жертвата е 31-годишната Силвия Бойчева - българка, живееща в град Круфт с 10-годишния си син. Тя е била изнасилена, застреляна с 2 куршума в главата, а тялото ѝ изхвърлено на полето и подпалено, за да не бъде разпозната. 

“Sportello del Consumatore” di Roma

Новините от днес и със задна дата