събота, 12 февруари 2022 г.

Севдалина Спасова е в реанимация

 Честит рожден ден на Севдалина Спасова! (видео)

Фолкзвездата Севдалина Спасова от два дни е настанена в реанимацията на частната болница в Дупница, съобщи местният сайт struma.bg.

Вчера се появи информация, че 55-годишната изпълнителка на хита "Сине, сине" е в кома, но това беше отречено от нейни близки: "Севдалина е адекватна и разговаря с нас. Не знаем какво ѝ е точно. От една-две седмици е спряла да се храни и да пие вода, което е довело до срив на организма ѝ, така поне предполагаме ние. Направен ѝ е скенер на корема, но не е установено нещо сериозно". 

"Преди два дни е припаднала вкъщи и е извикана линейка на Спешен център - Сапарева баня. Транспортирана е в частната болница в Дупница, където е настанена в реанимация", заявиха близки до семейството. Те се надяват да се установи причината за тежкото състояние на многократната призьорка от "Пирин фолк" и тя да бъде излекувана.

Музикантското семейство Севдалина и Валентин Спасови са много популярни не само сред съгражданите си, но и в цяла България. Освен успешна сценична кариера, те имат и брокерска фирма и продават имоти предимно в района на Сапарева баня и Дупница.

Новините от днес и със задна дата