събота, 25 декември 2021 г.

Ясновидецът Божидар Караджов каза кога ще се разпадне четворната коалиция и ще има нови избори

 

Четворната коалиция няма да издържи пълен мандат. По-интересно е какво точно ще се случи, кога максимум ще настъпи периода, в който няма да издържи правителството. Максимум периодът на предсрочните избори е догодина до септември-октомври, говорим за провеждането им.

Това предвиди ясновидецът Божидар Караджов и то по Телевизия 7/8, която след като ИТН влезе във властта вече не е опозиционна. 

Ситуациите на разпадане на самото правителство или разклащането, ще започне още от март, като мога да кажа технически как ще се случи, ако има значение това.

Тук негативната роля или по-точно ситуацията около това да не се стигне до по-дълго управление, ще бъде, за съжаление на една от партиите, които участват, а не на ГЕРБ.

И това ще бъде БСП, в частност отдавна кармично приключилото като бъдеще в партията присъствие Корнелия Нинова.

Още когато беше Миков председател на БСП, тогава не съм вменявал, че той предсрочно трябва да напусне, за да дойде Корнелия Нинова, дори тя да го знаеше.

Но тука понеже се касае за процеси, които са свързани с държавата и правителството, затова си позволих да го кажа, допълни Караджов. 

И още нещо, ако позволите. Следващите предсрочни избори ще бъдат спечелени отново от "Продължаваме промяната", с разлика поне около 15 депутата плюс пред вторите, които няма да са ГЕРБ, тъй като те вървят надолу.


По-интересното е да кажа, че следващото управление ще бъде от две партии, малко е рано да казвам кои, тъй като тези още не са застъпили, за да ги разклатим. За следващите предсрочни избори нека да говорим по-късно, тъй като да не ги урочасаме, каза още Божидар Караджов.

Новините от днес и със задна дата