сряда, 24 ноември 2021 г.

Христо Слави Рачев: Днес заразените от Ковид са 773, заразените от социализъм близо 5 милиона

 Няма налично описание на снимката.

                               Христо Слави Рачев
Пей народе, не унивай
Казано е, злото идва бързо. Особено след изборна победа. А зад него винаги плахо пристъпя доброто. Когато социалисти празнуват изборна победа и играят хоро, почти веднага, народът заиграва “руски пляски”. Просто история и малко памет. Не бива да злорадстваме, когато сляп народ прави грешна стъпка. Кой може да се радва да види как камион “ЗИС” прегазва пред очите му слепец. Отказали му спирачките. Няма да повярвате, но предаването “Гласът на България” ме трогна и развълнува далече повече от предизвестените резултати. Какви избори, каква хихикаща Шаренкова и вечно недоизкашляният ляв шаман Асланов, какъв Радев, че и лиофилизираната Дърева. Помните ли как писаха и дрънкаха от екрана, дела, дела и пак дела. До пролетта очаквайте много и най-разнообразни дела. Де юре и житейски, като фалит на държавата, невинно осъдени и неизтребимата всенародна престъпност.
 
Днес заразените от Ковид са 773, заразените от социализъм близо 5 милиона, затова страдаме от странични усложнения. Нас българите ни удари в главата.
Близка прогноза:
Етнически искри, грабеж на банки, от които изскачат, тъмни силуети награбили девалвирани пачки с пари. Ще тичат по улиците и изпускат банкноти, подир тях ще топурка полиция, с едничка цел - да си напълни джобовете. 
 
А когато го закъсат генерално /идва от генерал/ викат: да дойдат танковете. Но тези са способни и на по-лукави варианти от репертоара на Лукашенко. Ако се издънят, Радев отива зад решетките, но Решетников е предвидил и това. Идва Путин, Захарова и Жириновски на приятелско посещение. Уррра. 

 
Целият народ ще слуша Висоцки, любимият певец на подземния свят в Русия и не забелязва, че дрънка само на три акорда. Вчерашният оркестър на “Българските гласове” беше цяло чудо, да подготви толкова песни на живо да звучат като оригиналите. Пей народе, не унивай.
Никаква тайна не е, че до днес в България се е крало яко. От утре ще се краде двуяко.
Тази балканска хромозома си я имаме в нашето неповторимо ДНК. Ако този президент и камарилата около него са бъдещето на България, краят на милото ни Отечество няма да се забави много.
 
PS
Хайде след мъдростите Райчеви, Радеви, Рашкови и къмпъни, малко Конфуций. Патинирани мъдрости изказани пет века преди Христа. Издържали са изпита на времето. Казват ни всичко каквото трябва да знаем днес:
Който не вижда далечната опасност, го заплашва близка беда.
Когато думите губят смисъла си, хората губят свободата си.
Когато пътищата ви не съвпадат, не правете общи планове.

Новините от днес и със задна дата