събота, 27 ноември 2021 г.

Страничен ефект: Боян Симеонов си сложи К-19 ваксина и разказа как вече вижда всички жени чисто голи

  

"След дълги размишления най-накрая реших и аз да се ваксинирам. Грабнах якето и тръгнах. Вървя и си мисля - кой знае колко народ ще има да чака, ще ми отиде деня да кисна на опашката, пише Боян Симеонов в социалната мрежа "Фейсбук".

Да, ама пред РЗИ-то кьорав човек няма. Влизам аз, посрещат ме едни любезни господа с костюми, връчват ми декларация за съгласие. Пиша, подписвам и влизам в манипулационната.

Вътре една тантуреста сестра на около 60 години и 100 кила. Събличам се гол до кръста, сядам на стола. Сестрата ме оглежда от глава до пети, усмихва се лекичко така и пита:

- Ваксина от кой производител желаете да ви поставя?

Отговорих, че за мен няма значение. Обаче тя настоява и казва с мек глас:

- Като те гледам - вика - хубаво мъжленце си, ще ти ударя една от специалните ваксини.

И докато се усетя, ми мушна иглата. Изпразни съдържанието на спринцовката, наведе се към мен и ми прошепна "Добре дошъл сред нас". И се усмихна едно такова злокобно. Чак кръвта да ти изстине. На тая, мисля си, какво й стана... Тръпки ме побиха. Заобличах се трескаво, а оная ме гледа и се хили. Грабнах си картончето за ваксинация и изхвърчах от кабинета. Обаче още на стълбите пред сградата пред очите ми се появи червен екран и надпис:


"Добре дошъл, рептил_СС_1673".

Ай сектир бе, драги зрители. Търкам си очите, ама няма братче. Екранът си стои. Появи се нов надпис:

"Моля сканирайте QR кода от талона за ваксинация".

Погледнах аз картончето в ръката ми и дясното ми око взе да примижа. Явно сканираше кода. Червения екран изчезна и пред мен се появи холограма на Бил Гейтс с бежов пуловер. И започна да говори той. Едни поздравления, едни благодарности, че съм се присъединил към тайното световно общество на рептилите.

Че й на български говори. Накрая ми каза, че за добре дошъл мога да си изтегля едно безплатно приложение от рептилския сървър, което щяло да се инсталира в челния лоб на мозъка ми.

Бил Гейтс изфиряса и на негово място се появи списък с приложения. Ама бая дълъг списък. С лявото око скролвам списъка, с дясното чета. Гледам едно приложение. Казва се "Бухалка". Ако съм го инсталирал, щял да се увеличи размера на пениса ми. Ама аз, нали, нямам нужда от такова. Продължавам да чета надолу.

Спирам се на друго приложение. Казва се "Женки_дибидюс". В описанието се казва, че ако го инсталирам, ще виждам всички жени все едно са без дрехи. Казвам си - е те, това е яката работа. То да станеш рептил май не е чак толкоз лошо.

Появи се надпис:

"Моля седнете за да започне инсталацията"

Пресякох улицата. Отсреща една детска площадка. Седнах и пред очите ми се размятаха едни файлове, едни чудеса. 15 минути инсталация. Взе яко да ме цепи главата. Най-накрая всичко свърши. Станах аз от пейката и се затътрих към вкъщи. Уморен съм, сякаш цял ден бетон съм бъркал. И на всичкото отгоре по улиците кьорав човек няма. Камо ли жена. Да проверя дали бачка приложението....ама за пусто, няма и няма. Де изчезнаха тия хора...

Прибрах се вкъщи, а главата не спира да ме боли. Пих един аналгин и реших да си легна с надеждата, че ще заспя и ще ми мине главоболието. Аха да задремя и на вратата се звъни. Изпсувах тихо, отивам в коридора и отварям вратата.

Ай, ай, ай! Баба Цонка от първия етаж. Гледа ме и казва:

-Боянчо, баба, що си се оцъклил тъй? Ще ми дадеш ли малко сол ...

Тръшнах ѝ вратата под носа, преди да съм загубил съзнание."

Новините от днес и със задна дата