неделя, 19 септември 2021 г.

Рачков за парламента: Те снасят в чужди гнезда и бягат, а там не трябва да има кукувици!

 

Всички в последно време изкукахме. Не знам обаче дали е добре в парламента да има кукувици. Те снасят в чужди гнезда и бягат.

Това заяви в "На фокус" по Нова телевизия комикът Димитър Рачков. Той призна какъв забавен виц е чул преди време, след като вече и шоуменът Слави влезе в политиката:

"Да направим още едни избори и да дадем шанс на Гала и Рачков", каза той.

"Никога няма да вляза в политиката. Не е моето. Два пъти са ми предлагали да се включа в политиката. Няма да кажа кой ми е предложил. Човекът, който го направи е свестен политик. Има и свестни такива, ама нали знаеш, че покрай сухото гори и мокрото", каза той на Лора Крумова. 

"Когато ми се обадиха бях още в  "Господари на ефира". Тогава казах, че това е несериозно и ние в това предаване сме и ще сме политически безпристрастни", каза комикът. 

Рачков призна, че е ловджия, но ходи в гората реално за да си почине. "Харесва ми, че там сядаш на масата и всички са равни", каза той.

Рождения ми ден ще посреща с Анита и сина ми. "Достатъчно пишат. Някои вестници и журналисти са толкова запознати с личния ми живот, че като ги срещна, се питам как съм. Чувствам се щастлив и влюбен. Другото не ме интересува. Това, че Анита е "Плеймейт не е вярно", каза той.

"Лора, живял съм честно. Не съм излъгал никого, не съм откраднал нищо. Работя. Защо ми изливат тая помия. Един ден чашата ми кипна и реших да ги осъдя. Парите искам да ги даря, но ги чакам вече 2 години", призна Рачков.

"Страдам истински за Зуека, болно ми е. Радвам се за него. Много е смел в постъпката си. Знаех за това негово решение няколко месеца преди това", каза той. 

"Много го уважавам. Този човек не може да не го обичаш. Като гледаш каква помия се изсипва върху него сега, наричат го предател. Та той честно си е изкарвал хляба, толкова хубави филми и представления има", заяви Рачков.

Той разкри какъв инцидент е претърпял по време на снимките на "Забраненото шоу". 

"Както знаете гост ще ми е Ивен Лалова. Заснехме видео как се надбягваме, като тя ми даде 30 метра преднина. Изведнъж, точно преди финала, чух едно храс", разказа той и обясни, че е разтегнал или разкъсал мускул. 

"След тичането ходих при мъжа на Ивет, той е рехабилитатор. Нашите да не се притесняват, сигурно ще ме гледат сега, добре съм!", отсече той.

Рачков призна, че баща му и майка му не са бил добре и е бил приет в болница заради ковид. Комикът се разплака и разкри:

"Майка ми и баща ми бяха по 50 дни в болницата. Имаме изключителни доктори. Имам да благодаря на страшно много хора. Грозно е когато плюят някакви доктори. Д-р Томов, който беше в Александровска болница. Той ми стана близък", каза той и призна, че баща му е бил опериран, а решението е трябвало да бъде взето по спешност. 

Новините от днес и със задна дата