сряда, 16 юни 2021 г.

Баща завърза за котва детето си и го удави

  

На ужасяваща гледка на дъното на морето се натъкнаха водолази в испанския курорт Тенерифе. В спортен сак бе открито тялото на шестгодишно дете, което преди повече от месец бе отвлечено от баща си - бившия футболист на Тенерифе Томас Химено. Сакът бил завързан за котвата на яхтата му на близо 1000 метра дълбочина.

Органите на реда все още издирват другата дъщеря на мъжа, както и самия него.

Химено, който освен неуспешна футболна кариера, имал и опити да стане автомобилен състезател, се разделил със съпругата си преди известно време. След развода той често заплашвал своята бивша възлюбена, че ще вземе децата им - шестгодишната Оливия, която е открита удавена в сака, както и едногодишната Анна.

На 27 април Томас успял да отвлече децата си. След като го направил, пратил съобщение на майката Беатрис, че тя никога повече няма да види нито него, нито някоя от дъщерите си. 

Полицията започва издирване, открива изоставената яхта на Химено, но освен тялото на голямата дъщеря на семейството, няма следи от мъжа и малката Анна. До сака с тялото на Оливия имало завързан още един, но той бил празен. 


 


Новините от днес и със задна дата