сряда, 16 юни 2021 г.

Алекс Сърчаджиева: Не се чуваме с майката на Иван, тя не се интересува от внучката си

 


Александра Сърчаджиева споделя драматични и трагични факти и случки от битието си в "На живо"- пиесата, която драматургът Яна Борисова написа по изповедните откровения на известната актриса.

Александра все още се надява, че баща ѝ Йосиф Сърчаджиев, с когото се е виждала очи в очи не повече от три пъти досега, ще пожелае да се запознае с внучката си София - дъщерята на Алекс и покойния ѝ съпруг Иван Ласкин.

"Когато преди много време с Йоско се засякохме случайно във Военния театър, той подхвърли, че ще ми звънне, но не уточни през коя година", горчиво иронизира Алекс.

Сърчаджиев не е единственият, който не се интересува от прекрасното момиченце, вече тръгнало по стъпките на родителите си. Баба му по бащина линия - майката на Иван Ласкин, също не пита как е София.


"Тя от години живее в Испания. Не се чуваме. За последно се видяхме на поклонението в Свети Седмочисленици. Но не я осъждам. Родителите на Иван са се развели отдавна. От втория брак майка му има един син. Баща му Славчо, който почина малко преди Иван, има момче и момиче. Както казваше Иван, те са тримата братя и златната ябълка", разкри Александра пред „Галерия“./show.blitz.bg

Новините от днес и със задна дата