петък, 9 април 2021 г.

Шофьорка с 40 години стаж зад волана с невероятна каскада в Бургас ВИДЕО

 Зрелище: Шофьорка с 40 години стаж зад волана с невероятна каскада в Бургас ВИДЕО

Автомобил се вряза в жилищен блок в Бургас и повреди рампа за инвалидни колички пред входа. Преди да спре във фасадата на жилищната сграда, ударил други паркирани коли и преминал през градинката.

Инцидентът е от четвъртък следобед, а сигналът за него бе изпратен в рубриката „Моята новина” на Нова телевизия.

„Чу се много силен сблъсък. Помислих, че е станала катастрофа и слязох надолу по стълбите. Жената, която беше зад волана, бе в съзнание. Добре изглеждаше. Дръпнах железата, за да излезе от колата“, разказва Васил Ганчев пред репортер на NOVA TV Цеца Алексова. 

Около 15 часа вчера той чул силен шум и запечатал необичайната гледка във видео. 

Колата спряла, след като се блъснала в стената под апартамента на Кина Стоянова. В стаята на първия етаж спяло детето ѝ, което е на година и четири месеца. 

„То се събуди. Уплашило се е от шума, а аз не чух нищо, тъй като бях в другата стая“, разказва младата жена. 

Преди да се удари в блока, колата преминала през градинката и помита парапетите на рампата за инвалидни колички, която ползва Никола. Той веднага слязъл с брат си, за да види какво става. 

„Жената беше изплашена. Тя каза, че педалът за газта е задържал и не е могла да контролира колата. Личният ми автомобил е ударен леко отзад. Парапетът е само огънат. Нищо й няма на рампата“, разказва мъжът. 

„Паркирах тук, дадох назад и в момента, в който я подкарах напред, колата изведнъж рязко се ускорява и хуква без да мога да я спра. Разви много голяма скорост. Нещо ѝ стана на колата и не можех да я контролирам“, споделя Доли Михалева. 

Тя е със стаж зад волана е повече от 40 години, но за първи път ѝ се случва подобно нещо. Отивала до близкият ветеринарен център с кучето си. 

„Как да не се уплаша? Как да объркам падалите? Виждах, че отивам към блока и всичко пращи под мен. Едвам седя на краката си сега“, добавя Доли.  

Живеещите в блока са доволни, че заради лошото време пред сградата не е имало деца, защото там е любимото им място за игри.

Новините от днес и със задна дата