неделя, 7 март 2021 г.

Истинско комично съзвездие в "Забраненото шоу на Рачков"

  

Тази вечер бе даден отговор на въпроса, който хиляди българи си задаваха с месеци, а именно "Къде е Рачков?". Известният телевизионен водещ се появи в целия си блясък, вече без отшелническия си вид, като водещ на свое вечерно шоу, наречено "Забраненото шоу на Рачков".

Защо "забранено" биха попитали някои? Както самият водещ отбеляза, тъй като му били забранили да се шегува с редица личности и редица ситуации, той решил да го кръсти по този начин.

Сред първите гости на Рачков в шоуто му, продължило два часа, бяха комиците Краси Радков и Любо Нейков, както и неповторимият Мариус Куркински, който истински развълнува публиката със своята поява и своите вълнуващи истории.

Част от бенда на шоуто, защото и то като всяко вечерно шоу си има музикален бенд, е Рафи Бохосян. Но това не бе единствената музикална изненада за зрителите. Часове след раждането на второто му дете, в шоуто на Димитър Рачков се появи Криско и то в необичаен дует с певицата Росица Кирилова.

Сред гостите в публиката бе и проф. Тодор Кантарджиев, който неколкократно стана обект на шеги и закачки от страна на водещия и неговите колеги. Кратко участие в шоуто тази вечер отбелязаха и Илиана Раева и Кубрат Пулев.

В края на предаването Азис гостува в шоуто на Рачков и то точно на 43-ия си рожден ден. Но най-емоционалната среща всъщност бе между Азис и неговата майка Гергина, която бе дошла от чужбина, за да изненада сина си. И двамата не можаха да сдържат сълзите си, когато майката на певеца се появи, докато той изпълняваше песента на Роси Кирилова "Най-добрата дума".

Новините от днес и със задна дата