сряда, 10 февруари 2021 г.

Aдвокат попари новия тотомилионер: Бедна му е фантазията какво го чака!

  

Пловдивчанин е спечелил от тотото повече от 8 милиона лева. В началото се зарадвах на непознатия късметлия, после обаче почна да ми става жал за него. Страшни пари са това, но бедна му е фантазията сега какво го чака.

С тези думи известният пловдивски адвокат Тодор Кръстев коментира новината, че джакпотът от тотото е спечелен в града под тепетата

"Първо ще го налазят роднини, познати и приятели да просят пари за всичко, за което може да се сети човек. Повечето от тях най-вероятно няма да е виждал и чувал от години. Но сега ще чуе и види и още как. Ще не ще, ще дава, няма къде да ходи.

Повечето от българите са устроени така, че непременно считат, че роднината и приятелят, задължително трябва да сподели и раздели с тях сполетялото го щастие и успех, иначе анатема.

След това ще дойде ред на разни фондации и сдружение с нестопанска цел - НПО -та. Повечето от тях паразитират, като просят средства от подобни хора. После ще го залеят писма и обаждания от цяла България за тежко болни, които се нуждаят за лечението си от много средства", прогнозира той. 


"Няма да му се разминат и уж съблазнителни предложения от бизнесмени за бизнеси от всякакъв характер. Ще се увиват около него влажно и мазно, докато го източат максимално.

И все неща от този род го чакат. Това е перспективата общо взето пред него. Та не знам дали е благословия или проклятие, човек да спечели подобна сума. Не знам. Преценете сами", пише в заключение той.

Пловдивчанин е спечелил от тотото повече от 8 милиона лева, разбра се вчера. В началото се зарадвах на непознатия...

Публикувахте от Тодор Кръстев в Понеделник, 8 февруари 2021 г.

Новините от днес и със задна дата