събота, 19 декември 2020 г.

Австрийско издание публикува пророчества на Ванга за коронавируса и 2021 г.

 Предсказанията на Ванга за следващите няколко години - NOVA 

Австрийско издание публикува пророчества на баба Ванга, свързани с пандемията и предстоящата 2021 година. Според сайта oe24.at тя е предрекла, че коронавирусът ще приключи, но ни чака много тежка следваща година.

Ето какво още пише австрийското издание:

"Корона 2020 година най-накрая приключва, но следващата година също може да бъде бурна.

Българката Баба Ванга почина през 1996 г. на 85-годишна възраст. Ванга, наричана "Нострадамус на Балканите", е смятана за една от най-известните пророчици в света и е почитана като "жив светец". 

Твърди се, че сляпата жена е пророкувала цунамито през 2004 г. в Източна Азия, атаките на 11 септември и възхода на Ислямска държава.


 Това казва врачката за 2021 година

Преди смъртта си през 1996 г. Баба Ванга предсказа много реално настъпили събития. Сляпата гадателка прогнозира голяма икономическа криза в Европа за 2021 година. В същото време Китай ще се превърне в новата световна икономическа сила.

Според нейните пророчества Европа ще бъде засегната още по-зле. Гадателката предсказва мюсюлманско нашествие и многобройни нападения през следващата 2021 година. Това може да означава "края на съществуването" за континента.

Ситуацията в Русия също се очаква да се влоши през 2021 година. Според пророчествата, ще има опит за покушение срещу Владимир Путин. Не е ясно обаче дали шефът на Кремъл ще оцелее.

Но има лъч надежда: Някои предишни прогнози на баба Ванга не са се сбъднали. Защото в нейните видения намаляването на населението в Европа започва още през 2016 г. - в резултат на Третата световна война. Според пророчество, приписвано на българката, тя е трябвало да избухне през 2010 година", пише oe24.at без да уточнява кой е източникът му на информация за петричката пророчица./dir.bg

Новините от днес и със задна дата