вторник, 22 декември 2020 г.

Индийски пророк обяви разочароваща прогноза за 2021 г

  

Абигия Ананд, 14-годишен индийски пророк, е огласил разочароваща прогноза за следващата година. През 2019 г. предсказателят успя да види пандемията от коронавирус, съобщават световните издания.

Прогнозите се основават не само на виденията, но и на позицията на планетите. Те показват труден период в живота на хората. Възможно е началото на глад, мащабни войни и природни бедствия. 

Тийнейджърът вече се е превърнал в знаменитост и много хора се вслушват в думите му. Основният му съвет е да се преместим в провинцията и да се занимаваме със земеделие, защото това е единственият начин за оцеляване. 

Нещата ще започнат да се влошават след 21 декември.

Само положителната нагласа ще помогне на хората да преживеят всичко, което се случва. Има много сигнали за предстоящи проблеми, но това не означава, че всички те ще сполетят всички наведнъж. 

Някои неприятности могат да бъдат избегнати. Абигия Ананд е призовал да се грижим за другите, защото не е възможно да се оцелява самостоятелно. Според него, трябва да започнем да подобряваме здравето си и да останем оптимисти./БЛИЦ

Новините от днес и със задна дата