понеделник, 9 ноември 2020 г.

Младоженецът видя булката да влиза в църквата и се разплака, а гостите изпаднаха в шок

 

Гостите на сватба в католическа църква станаха свидетели на истинско чудо.   

Виждайки булката да влиза през вратата, младоженецът бил толкова изненадан, че избухнал в сълзи. В шок били и гостите. Изумлението на всички изобщо не се дължало на външния вид на невестата, съобщава ABC News. 

Малко преди сватбата си Дженифър Дармон претърпяла ужасяваща катастрофа. В резултат на инцидента младата жена получила гръбначна травма, а тялото ѝ било напълно парализирано от кръста надолу.

Предвид създалата се ситуация, всички предложили сватбата да бъде отменена. Дженифър обаче била категорична, че нищо не може да попречи на плановете ѝ. 

Тя била готова да прости на годеника си, ако реши да я напусне. Младият мъж обаче ѝ обещал да бъде до нея и заедно да преминат през всички трудности. 

Сватбеният ден приближавал, а Дженифър полагала неимоверни усилия, за да се възстанови. 

Ден след ден смелата жена се подлагала на изтощителни упражнения, защото единственото, което искала, било да се научи да ходи отново и да измине сама пътя до олтара. 

Лекарите не давали никакви прогнози, но Дармон се оказала изключително упорита. 

В деня на сватбата гостите и младоженецът очаквали тя да се появи на инвалидна количка в църквата. Когато вратите на параклиса се отворили, всички ахнали, а бъдещият ѝ съпруг избухнал в сълзи.

Красивата булка влязла в залата на крака. 

Стъпките й били колебливи и внимателни, а след няколко минути тя вече се нуждаела от подкрепа.

Гостите започнали да аплодират Дженифър, а младоженецът да целува ръцете на любимата си. Всички разбрали какъв титаничен труд стои зад този невероятен резултат.

Днес Дженифър ходи самостоятелно и от време на време използва бастун. Тя е щастлива с любимия си съпруг и планира съвсем скоро да стане майка. 

Историята на Дармон доказва, че не трябва да се отказваме дори и в най-трудните ситуации. /jenata.blitz.bg

Новините от днес и със задна дата