сряда, 21 октомври 2020 г.

Бургаски архитекти получиха огромно признание на колегията от цялата страна

 

На 16 и 17-ти Октомври 2020 г. в к.к. Боровец бе проведено юбилейното
Двадесето редовно отчетно-изборно Общо събрание на Камара на архитектите в България, където Бургаската архитектурна колегия извоюва завиден успех.

Арх. Владимир Милков бе избран за Председател на Управителния съвет на Камара на архитектите в България. В управленските структури на Камарата с четиригодишен мандат бяха избрани още двама бургазлии, които са и в ръководството на регионалната колегия - арх. Костадин Христов – за Председател на Контролния съвет на КАБ и арх. Мирослав Бойчев като член на Управителния съвет на КАБ. Всички наши кандидати получиха широка подкрепа на колегии от цялата страна.



Камара на архитекти в България – Регионална колегия Бургас, представлявана от новоизбрания Управителен съвет в състав – арх. Събин Попов- Председател, арх. Венета Иванова – зам. председател, ланд. арх. Пламен Матеев – Зам. председател и членове - арх. Мина Георгиева, арх. Костадин Христов, арх. Мирослав Бойчев и арх. Калоян Матеев, ще защитават авторитета и интересите на регионалната архитектурна общност.

Не само колегията, но и гражданите на Бургас, очакват да се осъществят
успешно намеренията на бургаските архитекти, част от ръководната структура на Камара на архитектите в България на национално и регионално ниво. 

Новото ръководство на Камара на архитектите в България

 

Новините от днес и със задна дата