събота, 5 септември 2020 г.

Мъж реши да помогне на две деца, родителите им го изнасилиха и убиха

  

Мъж е бил убит от "бдителни" родители, след като млади момичета са ги "излъгали", че ги докосвал под кръста като "шега", но те я взели насериозно, пише Дейли стар. Шофьорът на камиони Дмитрий Чикваркин откарал с колата си две деца на три и 10 години по молба на родителите им във Верхняя Пишма, Свердловск, Русия.

Майката на тригодишната Валерия Дунаева отишла да прибере момичетата, които тогава казали, че Чикваркин „ги е докоснал под кръста“. Дунаева е реагирала "яростно" и казала на 33-годишния си партньор Сергей Чабин, татко на 10-годишната, а родителите решили да вземат закона в свои ръце. 

Чикваркин е бил нападнат от трима мъже, приятели на семейството, и по-късно той е починал от рана в главата, получена по време на нападението, твърдят от полицията във Верхняя Пшма, Свердловск, Русия. Източник на органите на реда разказва: "Намериха мъжа, който по-рано е превозил децата. 

По-голямото момиче, което измислило "шегичката" "Първо, той е бил изнасилен... Тогава те разбили главата му със същата тръба, счупвайки черепа му." Сега полицията твърди, че по-голямото момиче, което казва, че 48-годишният Чикваркин я е докоснал, и другото дете „излъгали“ като „шега“. 

Дунаева, Чабин и 27-годишният Михаил Иванов вече са арестувани по обвинения в убийство. Местните медии съобщават, че двойката е обвинена в "убийство с особена жестокост от група лица по предварителна конспирация". Полицията издирва и други двама, за които се твърди, че са в неизвестност./БЛИЦ

Новините от днес и със задна дата