събота, 26 септември 2020 г.

Борисов към младо момче: Ти си дърт вампир! ВИДЕО

  

Премиерът инспектира пречиствателна станция в Айтос. "Много е важно в момента - правим и показваме. Другите си правят събития, за да кажат нещо лошо срещу другите, които работят. Всички тези екскременти са отивали в Черно море преди ние да дойдем на власт", каза Борисов.

Пречиствателната станция е на стойност 19 милиона лева. Преди тя да бъде изградена, каналните води са се изливали по едно дере директно в морето. Борисов се срещна и с местни хора. Пред него те изразиха благодарност, че всеки месец техни приятели пенсионери получавта по 50 лева върху пенсията си. 

Всички бяха единодушни, че се работи и "само да няма оставка". "Доволни ли сте - всеки месец 50 лв. върху пенсията", попита премиерът работещите. "Да, много. Само да няма оставка", отвърнаха те. 

"То, ако имаше на кого, да я дадем", поясни премиерът. Работниците казаха, че не са чували дори за "Да, България". Борисов нарече младо момче на шега "дърт вампир". 

"Защото нашите опоненти само казват, че при тях са младите хора", поясни той. Трябва да наблегнем на нови язовири, коментира Борисов по повод на сушата в региона. Бием здраво на изборите, после - живеем мирно, каза премиерът.

Новините от днес и със задна дата