събота, 29 август 2020 г.

Фермер отвлече, изнасили и уби медсестра, но това не е всичко

  

Земеделски фермер в Нюпорт отвлякъл, изнасилил и убил медицинска сестра, която наблюдава - и след това се присъединил към група във Фейсбук, посветена на намирането на изчезналата жена, пише usa.one.

Според разследващите 28-годишният Куайк Левелин се радвал да гледа как местните се опитват напразно да намерят 25-годишната Сидни Съдърланд, която е била убита от него няколко дни по-рано. 

Предполага се, че след като правила дневния си крос Сидни се качила при Левелин в камион, след което той рязко се обърнал назад и заклещил жената в колата. В четвъртък е намерен телефонът на беглеца, а в петък тялото ѝ е намерено близо до къщата на Сидни. 

Полицията вярва, че Сидни, спечелила наградата за Семейна ферма на годината за 2016 г., и Съдърланд, който е работил в Unity Health Harris Medical Center, се познавали, но не разкриват естеството на връзката им. 

В момента Левелин е задържан в ареста без право на освобождаване под гаранция. Той се появи за първи път в съда този понеделник. Ако Левелин бъде признат за виновен, той може да бъде изправен пред смъртно наказание.

Новините от днес и със задна дата