събота, 4 април 2020 г.

Жестоко убийство на жена във варненско село

Страховит инцидент на пъпа на Благоевград, линейка и полиция летят ...

Жестоко убийство е извършено във варненското село Ново Оряхово, съобщиха от Областната дирекция на МВР във Варна.

Жертвата е 44-годишна жена. Първоначално в полицията бил получен сигнал, че тя е изчезнала.  Мъж съобщил, че сестра му Стоянка е в неизвестност от 23 часа на 31 март. 

Часове, след като започнало разследване по случая, криминалистите разкрили, че жената е била убита. Тялото ѝ е било заровено в двора на семейната къща. 

Задържан е мъжът, с когото жертвата е живеела на семейни начала. Двамата имали три деца. Убиецът е намерен на 2 април в землянка в гориста местност зад къщата с бутилка киселина, с която искал да се самоубие. Самоубийството е било предотвратено. Той е задържан и отведен в полицейското управление от криминалистите, където направил самопризнания.

35-годишният С.С. е криминално проявен и осъждан. 

По случая е образувано досъдебно производство. Работата продължава под надзора на Окръжната прокуратура във Варна. На извършителя е повдигнато обвинение, като той е оставен в ареста.

От МВР и прокуратурата не съобщават причината за жестокото убийство. Прокуратурата ще внесе днес искане за определяне на най-тежката мярка за процесуална принуда спрямо задържания.


Новините от днес и със задна дата