сряда, 29 април 2020 г.

Приятелката на Ради, задушил се в кола с голо момиче, с разтърсваща изповед

Приятелката на Ради Зеления, който бе намерен в автомобил до село Студена с чуждо момиче и почина в пернишката болница, най-вероятно от задушаване на газовата уредба, написа прочувствено писмо за него.
Ето думите на половинката на Ради Зеления – С. Димитрова: „Той беше незаменим приятел и съпруг, достоен човек с голямо сърце и един всеотдаен и грижовен баща. Винаги е държал на думата си, винаги е бил пример за доброта и справедливост", пише С. Димитрова, цитирана от zapernik.com.
"Винаги ще остане в сърцето ми, а детето ми ще го запомни точно такъв.
Неописуема е трагедията с Елица и Ради, открити мъртви в кола край яз. Студена А спрямо случилото се няма да коментирам, момичето не го познавам лично…..жалко, отиде си млада. Да почива в мир. Изневяра, предателство и прочие, както го разказват всички, че са направили…..за мен е без значение", добавя младата жена.

"Мъката е по това, че бащата на детето ми го няма вече. Има ли по-голяма мъка, от това, че детето ми няма да го види повече, няма да почувства бащина обич и да го нарече отново "тате"? Аз мога само да кажа на тези безсъвестни и "безгрешни" хора, които говорят всякакви небивалици за починалите и близките… дано никога не преживеете това, което в момента преживявам. Мъката е огромна. А Ради винаги ще е в сърцата ни. Обичам те! Почивай в мир!“", пише в заключение тя.

Новините от днес и със задна дата