понеделник, 20 април 2020 г.

Явор Бахаров ли преби приятелката си Рая Пеева?

Бой! Явор Бахаров ли преби приятелката си Рая Пеева? СНИМКИ
Актрисата  Рая Пеева напоследък не изглежда добре, забелязаха загрижени почитатели на звездата от сериала "Ягодова луна". На последните снимки на нахаканата актриса се вижда, че е с насинено око. Тя се е опитала да го прикрие, прокарвайки част от косата си пред него, но синината е толкова голяма, че е невъзможно да не бъде забелязана.

Според упорития слух в актьорските среди гаджето ѝ Явор Бахаров неведнъж шамаросвал Рая, но и тя самата не му оставала длъжна.

„Веднъж на един къмпинг двамата бяха попрекалили с алкохола и се скараха заради някаква дреболия. Рая започна да му бие шамари, а той да я скубе. И това е редовно при тях“, коментира техен близък от актьорските среди.

В артистичните среди се споменават и други подобни изцепки, а колеги на актрисата неведнъж са я чували как е кара с Явор по телефона. Тя изключвала за околните и започвала да крещи по любимия си.

Фенове на актрисата обвиняват Явор за деликатното състояние на любимката си,  който вероятно под влиянието на алкохол и други стимулиращи вещества е изпуснал нервите си и е набил кроше в лявото око на Пеева./show.blitz.bg

Новините от днес и със задна дата