вторник, 17 март 2020 г.

Тони Димитрова стана доброволец заради вируса

Тони Димитрова стана доброволец заради вируса  СНИМКА
Тони Димитрова направи нещо, което предизвика много емоционални реакции в социалната мрежа. Повлияна от това, което се случва в България след обявяването на извънредно положение, любимката на бургазлии взе решение да помага активно. 

Певицата стана доброволец във вирусната извънредна ситуация и предлага помощта си в Бургаската община. Тони помага на хора в нужда, както се изразява нейна близка позната в социалните мрежи - "без излишно афиширане, без излишни думи и показност".


Изпълнителката получава редовно задачи как да помага на възрастните хора, които най-често се нуждаят от храна и лекарства. За тях са открити специално и две горещи телефонни линии.

"Сега не е време за песни, а да помагаме. Важно е да помагаме. Животът е прекрасно място и за да останем по-дълго в него, трябва да си останем известно време вкъщи", написа Тони след обявяването на извънредните мерки в страната.


И макар в Бургас все още да не е регистриран случай на заразен с коронавирус, не само Тони Димитрова, но и всички бургазлии правят нужното, за да изпълняват това, което е необходимо в подобна ситуация./show.blitz.bg

Новините от днес и със задна дата