сряда, 20 ноември 2019 г.

Маринела Арабаджиева в критично състояние, откараха я в болница

 
Маринела Арабаджиева спешно е изведена от следствения арест и е настанена в МВР болница във вторник вечерта, потвърдиха за "24 часа" оттам. От екипа на бизнес дамата също потвърдиха за това. Настанена е в интензивното отделение на МВР болница.

Бизнес дамата вече е стабилизирана. От здравното заведение не коментират какво е състоянието ѝ, информация за него ще съобщават само на близките на Арабаджиева.

Арабаджиева има проблеми със сърцето и кръвното налягане и неведнъж е колабирала в ареста. През септември тя бе с опасност за живота. Хипертония втора степен, спиране на моторните функции на жизненоважни органи. Това е поредният път, когато я извеждат, за да я настанят за лечение в болница.

Маринела Арабаджиева беше освободена под домашен арест с решение на Специализирания съд, но втората инстанция го отмени и тя остана в килията. Разследването срещу нея и съпруга ѝ Ветко Арабаджиев за данъчни престъпления и пране на пари още продължава. На свобода с парична гаранция е синът им Вълчо Арабаджиев, който също е обвиняем.

За разлика от Маринела Евгения Банева беше освободена от прокуратурата преди няколко месеца заради здравословни проблеми.

Новините от днес и със задна дата