петък, 8 ноември 2019 г.

Гласувайте за бургаските обекти в надпреварата за годишните награди в туризма


1Започна онлайн гласуването за Годишните награди в туризма, организирани от Министерство на туризма на Република България.

Инициативата има за цел да допринесе за популяризирането на българския туризъм, като представи пред публиката разнообразните дестинации, събития и дадености на страната, които я превръщат в целогодишна дестинация.

Целта на конкурса е да бъдат представени и поощрени всички, които полагат усилия за устойчивото развитие на туризма в България.
Тази година Бургас се представя в Годишните награди в 3 категории: "Туристическа атракция/обект и устойчивост на инвестицията", "Туристическо събитие" и "Изборът на българите"

* Можете да подкрепите бургаските обекти тук:
- Категория "Туристическа атракция/обект и устоучивост на инвестицията" - остров Света Анастасия, "Акве калиде", Авиомузей - Бургас:
https://tourismawards.bg/cat/turisticheska-atrakcia/
-Категория "Туристическо събитие"- Фестивал на пясъчните скулптури 2019 и Китарен фестивал Бургас Джем 2019:
https://tourismawards.bg/cat/turistichesko-subitie/
- Категория "Изборът на българите" - природозащитен център "Пода" и храм "Св. св. Кирил и Методий":
https://tourismawards.bg/cat/izbor-bulgari/
Обективните резултати в конкурса са гарантирани, като гласуването е ограничено на база IP адреси. За реален глас се отчита само едно заявено желание за кандидатура в дадена категория, направено от едно устройство. Всички подадени повторно гласове от същия IP адрес се регистрират като недействителни.
Крайният срок за гласуване е 6 декември 2019 г.

Новините от днес и със задна дата