вторник, 3 януари 2023 г.

Да помогнем на семейство с три деца, останало без дом след опустошителен пожар!

 
29 декември, четвъртък 2022 година, домът на Денка и Живко Божкови и техните три деца, едното от които е дете със специални нужди, потъва в пламъци и цялата им покъщнина, мебели, електроуреди, дрехи и обувки са погълнати от стихията. 

Семейството от Айтос живее скромно, като доскоро само бащата е имал възможност да работи и грижи за цялото семейство. След жестокия инцидент, всички са останали единствено с това, което са имали на гърба си и нищо друго. Майката и бащата стоически понасят загубата и са щастливи, че най - голямата им ценност децата, не са пострадали от пожара, както и малкото им кученце.

Докато всички посрещахме Новата 2023 година с надежда да бъде по - добра, опожареният дом на семейство Божкови ги остави без всякаква надежда. Нека им я върнем и помогнем на семейството да заживее отново в своя дом. Зима е навън, нека стоплим сърцата на останалите без дом три деца и техните родители. Всеки, който има възможност, дори и минимална, може да изпрати парична сума на обявената по долу банкова сметка, за да могат да започнат възстановяване и ремонти на дома си, както и да си закупят най - нужните им мебели. По - долу има обявен начин по който може да бъдат изпращани дрехи и обувки за децата, майката и бащата. Всяка помощ ще бъде приета с безкрайна благодарност!

 В помощ за Денка Божкова и нейното семейство! 

БАНКОВА СМЕТКА
Титуляр на сметката е бащата: Живко Спасов Божков
    BG57RZBB91551008450428
    KBC БАНК

Помощ за дрехи и обувки

Децата номер обувки
едната носи 36/37 номер обувки
другата си е 36 аз 38 ,
а Живко 44
За дрехи децата са 158 размер и двете , ХS и S им стават сега, за няколко дни съм станала от 74, 58 килограма, М номер, казва Денка.
Денка Божкова
-телефон на Денка 0892 09 28 38
Айтос,Еконт автогара .

Новините от днес и със задна дата