събота, 31 декември 2022 г.

Димитър Николов: Нека 2023 година да е здрава и успешна

 Димитър Николов: Нека 2023 година да е здрава и успешна

Кметът Димитър Николов отправя поздрав към всички бургазлии и приятели на морския град по повод настъпването на новата 2023 година.

„Уважаеми съграждани,

Изпращаме още една година, която ни срещна с много и различни предизвикателства. 2022 – ра изправи света пред различни трудни ситуации, които дадоха своето отражение и на нашия град.Трудностите ни поставяха пред изпитания, но заедно намирахме сили да се справим.

Независимо от това продължихме да работим по важните за нашия град проекти и аз съм оптимист, че един ден ще успеем да ги завършим успешно.

Уважаеми бургазлии, на прага сме на новата 2023 година. Нека я посрещнем с вяра в доброто и с надеждата, че тя ще бъде мирна, по-добра и успешна.

И през новата година трябва да се опитаме бъдем по-добри и съпричастни към всеки, който има нужда от нашата подкрепа. Да проявяваме милосърдие и да даряваме обич и уважение.

Искрено вярвам, че и през 2023 г. ще намерим сили и енергия да посрещаме предизвикателствата с увереност и оптимизъм. Да продължим с общи усилия да работим за доброто на Бургас и той да става все по-красив и привлекателен.

Нека във всеки дом да има повече светлина и любов. На бял свят да се появят повече деца и всеки да се радва на успехи в своето начинание.

Най-искрено ви пожелавам здраве, сбъднати мечти, а любимият ни Бургас да се радва на благоденствие.

Честита Нова година!“

Новините от днес и със задна дата