събота, 8 октомври 2022 г.

34-годишен таксиметров шофьор е починал след скандал на пътя и последващ бой

  

                              Снимка: Булфото

34-годишен таксиметров шофьор е починал след скандал на пътя и последващ бой в София, съобщава bTV, позовавайки се на информация от МВР.

Инцидентът е станал около 18:30 ч. в квартал "Разсадника" - на кръстовището на улиците "Рибен буквар" и "Хъшове". На мястото са се събрали близки и колеги на жертвата.

Задържан за убийството е 24-годишен мъж, познат на полицията.

До сбиването се е стигнало, защото и двамата водачи са влезли в еднопосочна улица. По неофициална информация таксиметровият автомобил е бил в нарушение.

Един от приятелите на таксиметровия шофьор разказа пред телевизията, че нападателите са били четирима души и са били агресивни. Извадили са шофьора от колата и са му нанасяли удари, дори когато е паднал, твърди неговият близък.

По думите му пострадалият е успял да звънне на брат си, но в момента, в който той е дошъл, се е свлякъл на земята.

Починалият е баща на три деца, оставил е семейство с три малки момичета. През последните 10 години работи като таксиметров шофьор. По думите на негови приятели той е бил добър човек и не е бил агресивен.

Пристигналият на място екип на Спешната помощ е констатирал смъртта на водача на таксито.

Предстои да се уточнят причините за сбиването. Правят се и проби за алкохол и наркотици на задържания. По информация на БНТ той е криминално проявен за шофиране след употреба на алкохол и амфетамини.

Новините от днес и със задна дата