вторник, 26 юли 2022 г.

Генерал Радев не е родил генерал Янев. Тях червеното знаме роди ги…

Няма налично описание на снимката.

С почит редник Рачев
Генерал Радев не е родил генерал Янев. Тях червеното знаме роди ги…От екрана ни гледа поредният политически прощъпулник, генерално уплашен човек, достигнал чин генерал. Напълно лишен от въображение, лиофилизиран /изсушен по специална военна технология/ готов да увисне на спирачката на България. Намеква в стил, две напред една назад, пред сто пъти по-бързорекия Георги Любенов, как трябва да сме - мноого внимателни с Русия, защото… в този момент загуби мисълта си. Все още малка част от българите са разбрали накъде тегли българският генералитет. Янев успя да ни информира, че Парламента е място, където избраниците трябва да се разбират. Нещо като генералска летучка, един говори, останалите стоят мирно. Както в Руската Дума, всички горестно са чакали войната, тя пусто не идва. Жириновски громеше с думи и клетви Запада, но падна възнак и умря. Ако съдим по мълчанието, сега целият руски народ е доволен. Ура, най-после война. И в Думата си дойдоха на думата. 
 
Ех, госин генерал, телевремето, което ви дадоха беше предостатъчно да преместите половин милион избиратели от една партия в друга. Но ще стане, като местенето в крачола...Казвате, прицелили сте се в тези, които не гласуват, ами това са циганите, лумпените, част от турците, проумяли ролята на Доган, Пеевски и Данчо М. Забелязвам, че ви е крив мерника, с дясното око гледате НАТО с лявото Русия, ще уцелите, без да искате, Руското посолство и ще изтрепете останалия там стресиран шпионски колектив. Мандибулата на Лавров ще увисне, Митрофанова ще получи климактерични червени петна по бузите и ще блокира плащанията на русофилите. Българската политика днес е за луди глави, престъпници, руски мекерета, богаташи. 
Не забелязвате ли, че Русия е бронзирано имперско огледало, имитация на злато, което се пръска на каданс пред очите ни на парчета от заграбени територии. 
 
Мънкате и го усуквате, а ясно се вижда, че сте решили да бъдете “Черен Петър” в политическото тесте. Ако до днес източният вятър е надувал платната ви, близо 50 демократични държави ще духнат и насметат цялата пасмина от предатели, монументални паметници, проксита. Ще предизвикат топонимен и ономастичен ураган. /всичко свързано с имената на улици, хора, паметници/. Сега е време да гласуваме за десните. За демократите, без значение как изглеждат грешките, които правят, понякога и глупостите, които ръсят. Ще разберем, колко струваме българите; ще имат полза и генералите, ще им попречим от полупроводници на руския империализъм, утре да станат пълни проводници. /по Тодор Живков при откриване завода за полупроводници/.
Редник Рачев.

Новините от днес и със задна дата