вторник, 15 март 2022 г.

Кметът Димитър Николов поздравява социалните работници по повод Световния ден на социалната работа

 Кметът Димитър Николов поздравява социалните работници по повод Световния ден на социалната работа

Кметът Димитър Николов поздравява всички бургаски социални работници по повод професионалния им празник - Световния ден на социалната работа.

„Уважаеми съграждани,

Отправям най-сърдечните си поздравления и благодарности към всички вас, които работите в социалната сфера по повод днешния ви професионален празник – Световния ден на социалната работа!

Вие сте хората, които всеки ден без умора и почивка раздавате състрадание и подкрепа на най-нуждаещите се в нашето общество. Затова приемете моята искрена благодарност за вашето себераздаване, неуморен и нелек труд. Социалната работа е тежка и отговорна, но въпреки трудностите, знам, че ви кара да се чувствате пълноценни и удовлетворени в края на работния ден, защото сте помогнали на най-уязвимите сред нас.

Община Бургас всяка година успява да подкрепя и развива предлаганите социални услуги. Макар и тежки, в последните години успяхме да разкрием много нови звена, в които ежедневно се полага грижа и подкрепа за нуждаещите се от помощ хора. Предоставяните в тях услуги са на високо професионално ниво, благодарение на вашите усилия и компетентност.

Затова ви благодаря от името на всички наши съграждани, на които помагате в делник и празник! Усилията, които полагате, отдавна са заслужили моето и на бургазлии уважение и признание!

Пожелавам ви да бъдете здрави и да продължавате със същия неизчерпаем хъс и устрем да дарявате с грижи, подкрепа и усмивки всички, които са в нужда! Нека усмивките им превръщат всеки ваш делник в празник!

Честит Ден на социалната работа!“.

 Димитър Николов

Кмет на Община Бургас

Новините от днес и със задна дата