сряда, 5 януари 2022 г.

Смразяващи кадри: ВИДЕО със зверствата на египтянина, отвлякъл българката в Атина

 

Държавната телевизия ЕРТ показа кадри от шокиращия побой над 30-годишната българка Анна от египтянина в Атина.

"Времето замръзна и ужасът надделя, когато нещастната жена стана жертва на жесток побой от бившия си партньор. 

Отвратителните действия на египтянина са заснети в шокиращо видео, където се вижда как извършителят пребива 30-годишната с множество удари по лицето", коментират гръцките медии вече трети ден.

"Попадна на грешен човек. Аз съм мъж, а не жена. Не съм българин", са част от фразите, които се чуват на видеото.

30-годишната жена, станала жертва на отвличане на Нова година, разказа за трагичното си преживяване. С явни следи от брутален побой по лицето, жената разкрива хрониката на ужаса, който преживя от ръцете на 34-годишния си бивш партньор.

"Той дойде и ме взе насила, влезе през прозореца, отиде в кухнята да вземе нож и ме извлече. Дърпаше ме за косата на улицата като куче, удряше ме", разказа българката, преживяла кошмара. 

Египтянинът, който я държеше като заложник, предава на живо в нейния профила във Facebook бруталния си побой. Видеоклиповете, които показват телевизиите Star и ERT, спират дъха.

"Той взе мобилния ми телефон и го отвори на живо, за да могат всички да видят как ме пребива. След това звънна на детето ми да му покаже как ме удря", разказва 30-годишната жена.

Тя твърди, че живее в Гърция от три години и работи като домашен асистент на 24-годишно момиче. Имала е връзка с египтянина от около четири месеца.

В продължение на три часа българката бе държана като заложник, а египтянинът заплаши да взриви жилищната сграда с газова бутилка.

Новините от днес и със задна дата