събота, 15 януари 2022 г.

Шиниъд О'Конър в болница, обмисля най-страшното след трагичната смърт на сина си

  

Певицата Шиниъд О'Конър беше приета в болница само дни след трагичната смърт на сина си. 17-годишният Шейн бе намерен мъртъв след два дни издирване, а властите обявиха, че момчето само е сложило край на живота си.

След загубата на момчето изпълнителката бе изключително открита към феновете си в социалните мрежи и в четвъртък написа в Туитър, че „смъртта на Шейн не е ничия вина, освен моя“, и добави, че е в болница и обмисля самоубийство.

Снощи О`Конър написа: „Съжалявам. Не трябваше да казвам това. Сега съм с ченгета на път за болницата. Съжалявам, че разстроих всички. Загубена съм без детето си и мразя себе си. Болницата ще помогне за известно време. Но ще отида при Шейн. Това в момента е само отлагане на неизбежното".

Шейн беше намерен мъртъв на 7 януари.

Преди дни певицата разказа пред феновете си как детето е планирало собственото си погребение месец преди да посегне на живота си. Тя отправи нападки срещу здравните власти, и по-специално професионалистите по психично здраве, които са били ангажирани да се грижат за момчето. По-късно покрусената майка оттегли обвиненията си.

Новините от днес и със задна дата