вторник, 28 декември 2021 г.

Жена е убита в Тервел, издирват извършителя / снимка на предполагаемия убиец

 

Жена е убита в град Тервел, Добричко, съобщи окръжният прокурор Радослав Бухчев. Тежкото престъпление е извършено тази сутрин.

От прокуратурата пуснаха снимка на предполагамия убиец на 51 години Фаредин Мемиш Ахмед.

Жертвата е на 45 години и е бивша съпруга на заподозрения. Тялото на жертвата е намерено на улица в града. При огледа по него са установени множество травматични увреждания. Назначена е съдебно-медицинска експертиза.

От полицията разпространиха снимка на заподозрения. Всеки, който разполага с информация, може да позвъни в най-близкото полицейско управление или на телефон 112. Анонимността му ще бъде гарантирана.

Очаква се прокуратурата да даде повече подробности по случая на брифинг в 16.00 ч. Фаредин и Айше били разведени, тя извадила ограничителна заповед, която забранявала на мъжа да наближава дома на бившата си. Той обаче многократно я нарушавал. Съседи казват, че в основата на убийството е ревността, която мъжът изпитвал към Айше. Убил я с камъни и избягал. Полицията го издирва, завардени са всички подстъпи към областта и се проверяват автомобилите. Двамата имат две деца. Дъщеря им е женена и живее в чужбина. Синът е ученик в училището в Тервел, тренира футбол.


Новините от днес и със задна дата