петък, 24 декември 2021 г.

Алена обяви прогнозата си за 2022 и каква ще е съдбата на четворната коалиция

 

Годината на Венера, 2022-ра, повтаря като вибрация и планета политически и икономически кризисната 2013 г. и стъпва върху наследството на предходните три години заради вибрация 6 ​- нумерологичното число на Венера, това казва в интервю за "Марица" прочутата астроложка Алена и продължава:

Венера ни учи и орисва на умението да ценим собствеността ​- личната и духовната, да уважаваме партньорите си - интимни и делови, като приемаме техните качества и право на мнение, за да сме си взаимно полезни.

Не е изключено най-сетне да се появи желание да общуват с ближния си и в най-коравосърдечните хора, склонни към агресия и престъпления, към кармична разплата с цената на физическо насилие и смърт. 

Ще се стремим да даряваме обич и да бъдем обичани. 

Най-важният въпрос, чийто отговор ще получим едва в края на годината, е дали ще ни бъде позволено, дори и да искаме, да бъдем добротворци. Защото ​доброто побеждава трудно и бавно. През 2021 година властваха ​злобата, ​омразата и агресията не само в обществен, но и в личностен план и на битово ниво.

Те и през 2022 година може да не допуснат да се възцари спокойствие и да продължат да гонят нереалните си цели без оглед на средствата. Предстоят ни 365 дни, в които редът и хармонията ще бъдат насилствено налагани от малцинството спрямо мнозинството. 

През първите месеци на 2022 година все ще сме заслепени от емоциите и разрухата, която сами позволихме да нахлуе в битието ни през изминалата година на Меркурий. Заменихме напред и нагоре с назад и надолу, скрити зад високопарни лозунги за висок морал. Постоянните лъжи, повторени хилядократно, се възприеха за истина. Да не забравяме, че Меркурий освен майстор на речта е и патрон на лъжците и измамниците.

Позабравено старо статукво ще се облече в нови дрехи, само и само да се докопа до властта, а късата памет на народа от суверен го превърна в употребен. Тази част от хороскопа ми за 2022 година съм я написала преди осем месеца.

Какво вещае присъствието на цели три двойки и нула в изписването на годината?

-  2022 година е носител на три двойки и една нула и това трикратно повторение не поражда позитив, напротив, формира негативи и трудности в битието.

Всяка от трите двойки налагат такт, търпение и подчинение до овчедушие, но преобразуващи се в инат и посичане с необмислени думи. В създадената криза всеки опит за извинение по-често ще е разбран повратно. И в цялата тази напрегната атмосфера в личен, семеен и обществен план Плутоновата нула разбива на пух и прах шанса за хармония между поколенията.

Причината е, че тя е заградена от две двойки, в резултат на което настъпва  противопоставяне и невъзможност за разбирателство.

Бащи ще застават срещу синовете си, майки - срещу дъщерите си, възрастните родители - срещу техните наследници. Вместо хармонията, на която е носител Венера, ни очаква криза на общуването на всички нива, често прикрити зад лицемерно миролюбива усмивка-гримаса.

Ще обърна специално внимание на датата 22.2.2022 г., по която мнозина ще се прехласват в търсене на неръкотворна благодат и късметлийска орисия. А и дори ще я оприличат на огледална, въпреки че пред двойката на февруари не се пише нула. Да припомня, че през целия 21. век няма нито една огледална дата, каквото и както някой да си фантазира.

В тази дата има шест двойки, а универсалната матрица на Питагор има цели седем двойки. Този факт се тълкува двупосочно. Човекът, който им е подвластен, ще е прекалено умерен, тактичен и търпелив.

И то дотам, че да бъде използван, но уважение да не му се полага, а когато това се случи и бъде осъзнато от горкия потърпевш със 7 двойки в личната си матрица на Питагор, тогава става агресивен, нетактичен. Не премисля думите си и е готов да нарани с цената на физическо насилие, което няма да му направи впечатление, защото ще го приеме като заслужен ответ на извършената от него кармична разплата.

Съветът ми е родителите да не избират този ден за раждане със секцио заради модата за годината, защото, ако и имената на детето носят двойки в себе си, живот​ът му ще е пълен провал. Ако то се роди само в този ден, тогава имената трябва да са подбрани така, че да не съдържат вибрация.

- Ще се справим ли окончателно с пандемията?

- За окончателно е още рано да се говори, но земната наука бързо създаде ваксина срещу вируса, която главоломно намали смъртността в практичните и трезвомислещи общества, към които нашето не се числи.

Преобладаващата част от хората у нас лягат и стават с мисли за конспиративни теории, как те са толкова значими, че някой иска да ги чипира, че да ги подчини. Този стар комплекс на българина - да демонстрира значимост, за да прикрие усещането си за незначимост,  е жилав и трудно ще бъде надживян.

Колкото повече хора се ваксинират, толкова по-бързо вирусът ще отслабва и постепенно ще се смали до сезонен грип.

А и колкото повече се развива човечеството, толкова повече нови ваксини ще бъдат нужни за неговото оцеляване. А когато земни астронавти полетят в открития Космос, тогава цялото човечество задължително ще бъде ваксинирано срещу зарази, които битуват в безкрайните вселенски пространства  и могат да унищожат планетарна цивилизация за часове.

-   Ще се окаже ли кабинетът на  новата четворна коалиция правилното решение на България за излизане от кризите?

- И аз съм любопитна да видя как коалиция от орел, рак, щука и къртица работят в хармония и излъчват работещо правителство. 

Без съмнение в правителството има стойностни хора, които ще работят за България и за народа, но не бива да забравяме, че дошлите с доказани изборни манипулации на власт имат скрита цел, която много скоро ще стане явна.

Освен това, имайки предвид, че четворната коалиция се състои от хора, които и преди, и след съставянето на правителство не се понасят, е малко вероятно дълго време да потиснат естествената си природа заради добруването на България.

Според астрологичното ми мнение стабилността на кабинета е в пряка зависимост от изпълнението на скритите, поне засега от обществото, задачи, които има да изпълнява.

Освен това в природата и живота нищо не съществува само за себе си. Новото, добро или зло, покълва от старото, затова и 2022 година ще се опита да внесе ред и хармония в мислите, душите и делата ни, в разделеното ни общество.

Ала всичко, което се случва, е стъпило на основата на предходните две години, тласнали България по пътя на хаоса, кризата и разрухата. И отново да повторя: предстоят ни 365 дни, в които редът и хармонията ще бъдат насилствено налагани от малцинството спрямо мнозинството.

Има ли риск от нови трусове, протести и предсрочни избори?

- През цялата година ще бъдем подвластни на промени, често неочаквани, но и немалко предизвикани от нас самите, от сътресения в политическия живот, от развръзка на конфликти до започване на нови.

След последните парламентарни и президентски избори омразата между хората добива истерични размери, но има и много умора и безразличие. Това, което е притеснително, е, че омразата се спотаява, но продължава да се трупа, което означава избухване в недалечно време.

В дома на обществените контакти в хороскопа на България още през януари воюват три планети, водещи до разкол в отношенията заради продължаващото агресивно противопоставяне на поколенията. През февруари хаосът в държавата ще е видим за всички. Има шанс да излезем от кризите до края на 2023-та или ще продължим  поне до края на 2026-а. 

Ще успеем ли да наложим прагматичен тон, без да правим неоправдани компромиси,  в отношенията с Република  Северна Македония?

- Прагматичният тон е абсолютно невъзможен, защото за него се искат две страни, от които едната - северномакедонската, да признае историческата истина. А тя е, че до 1945 година са българи, а после с репресии са помакедончени, над 20 000 българи са убити.

И на тази основа започва да се гради новородена държава. България и Северна Македония са като два бряга на река, допирната точка е невъзможна, ако не бъде призната действителната историческа истина, за която сме в правото си.  

Тук е мястото да припомня наличието на един астрологичен аспект в звездната карта на България за 2022 година. За двадесет и една години, в които изготвям годишен хороскоп на България по месеци, този аспект се появява за пръв път.


През май наблюдаваме плашещо планетарно съчетание. Нептун в Риби ще отмива частично негативите, но няма да обезсилва воюващите Марс и Юпитер за суша, за водни територии и дори за териториално преразпределение, за което някой е отворил дума пред родни управници. А те са си позволили да се замислят, впечатлени от предложената им цена за предателството на родината си.

Кармата ще ги накаже, но обществото ще остане в неведение. През май някой ще води разговори с някого за „продажбата“ или преориентирането на България. В каква насока, аспектът не казва, но ще е факт.  

Ще има ли сериозни конфликти между  великите сили - САЩ,  Китай, Русия?

- Русия и САЩ  се надскачат кой по-съвършени оръжия за масово унищожение притежава, а това е единствената допирна точка между богатото американско общество и бедното руско. В това време обаче Китай произвеждаше за богатите държави и в съзнанието на мнозина битуваше идилията за Кимерика, в която Китай винаги щеше да е бедният производител за богатите американци.

И така тихо, скромно и без парадиране в настоящето Китай вече става най-богатата държава на планетата, а  заедно с Япония са най-големите притежатели на американски държавни ценни книжа. Какво ли ще се случи дори само ако Китай си поиска дълга? САЩ няма откъде да вземат парите и не бих се учудила, ако вече се обмисля като вариант война, която да обезсмисли дълга на САЩ. Ще ми е интересно да разбера, дай боже без война, какви оръжия притежава Китай и дали вече не е и първа военна сила на планетата. 

За кои дейности  ще е най-благоприятна годината на Черния воден тигър?

- Първо да кажем, че в България годината на Черния воден тигър започва на 1 февруари 2022 г. в 7.46 ч. местно време.

Черният воден тигър, който ни повлиява съгласно източния зодиак на всеки 60 години, е привидно открит и дружелюбен по характер, но в неочакван момент показва нокти и зъби и е способен да бъде безкомпромисен, дори жесток в амбициите и стремежите си.

Тигърът е носител на много и разнообразни интереси, авантюрист, готов да се впусне в опасни пътешествия и рисковани начинания само за да задоволи стремежа си към новото, неизвестното, дори и като върви по ръба на бръснача. Винаги добронамерен, готов да помогне, изключително интелигентен и изпълнен с жизненост.

Негативно качество е неговата нерешителност, когато е в критична ситуация и се чуди дали да премълчи, или да нападне с цялата си агресия. Въображението му го превръща в даровит интелектуалец, писател или научен корифей.

 Всяка дейност е подходяща, но впечатляваща ще е изявата на мъжете  и жените, родени в знака (1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011 г.), сред инженерите, автомобилните състезатели, военните, предприемачите, сред скандалните политици, които ще бъдат и най-яростните защитници по въпросите на планетарните проблеми, на природата, както и на човешките права, защото за тях важи принципът или всичко, или нищо.

За всички останали хора активността им в тези професии както е предпоставка за успех, така крие риска от провал и в хармонични семейства, и при проблемните. Ще се родят много деца. През цялата година ще се изявят хората, отдадени на писателска дейност, публицистика и журналистика. От действията на всички нас и най-вече на медиите зависи стабилността на нашето общество.

През годината на Тигъра учените ще създадат нови технологии, но и нови страховити с мощта си оръжия.

Новините от днес и със задна дата