четвъртък, 14 октомври 2021 г.

Изхвърлиха от телевизията жената на Краси Радков?

  

Скоропостижно свърши тв кариерата на жената на Краси Радков Станислава Ганчева. Дипломираната актриса и журналистка, която дълго време бе в отпуск по майчинство, изненадващо се вмъкна в екипа на Мира Добрева, но след първия репортаж за „Отблизо“ по БНТ се разбра, че няма да остане в предаването, пише "Галерия".

На 26 декември м.г. Мира Добрева я представи като ново лице и обяви, че занапред зрителите че ще виждат Станислава на живо от домовете на известни личности.

Първото сключване на жената на Краси Радков обаче с нищо не впечатли и дори се наложи от студиото Мира Добрева да задава допълнителни въпроси на инфлуенсърка Теа Минкова -жената на актьора Наум Шопов. Затова и втори репортаж от дома на звездна двойка така и не бе излъчен.


Още докато следва журналистика Станислава има опит в кабеларка, след това минава през различни медии докато стигна и до БНТ. 

Преди години тя е лице на нощния блок на „Полет над нощта“, където я взима покойният Хачо Бояджиев. Кариерата ѝ на Сан Стефано обаче приключва след като влиза в пререкания с бившата шефка на БНТ Уляна Пръмова, която ѝ отказва да участва в танцувалното риалити  шоу Dancing Stars по bTV./show.blitz.bg

Новините от днес и със задна дата