петък, 1 октомври 2021 г.

Потресаващо зверство: 33 младежи групово изнасилват 15-г ученичка 8 месеца

  

В Индия арестуваха 33 души, които бяха замесени в групово изнасилване на 15-годишно момиче. Атаките срещу тийнейджърката са били извършени от януари до септември, пише Hindustan Times.

„Всички 33 от обвинените, изброени в първоначалния доклад за разследването, в момента са арестувани и досега не са се появили нови имена по време на разследването“, каза главният полицейски инспектор Дадахари Чоре.

С решението на съда, взето в навечерието на процеса, сроковете на лишаване от свобода бяха удължени за 22 обвиняеми. Случаите на останалите ще бъдат разгледани в близко бъдеще.


Както разследващите установиха, тийнейджърка от село в източна Индия е била подлагана на многократни изнасилвания и заплахи за нея и семейството ѝ от януари до септември 2021 г., докато не подала сигнал в полицията.

Инициаторът на това престъпление бил човек, с когото се срещала и имали приятелски, а после и интимни взаимоотношения. Той я заплашил, че ще публикува интимни видеоклипове с нея в социалните мрежи, ако тя не влезе в отношения с всички негови приятели и познати.


Групата престъпници включва хора на възраст 20-25 години и двама непълнолетни.

Новините от днес и със задна дата