събота, 18 септември 2021 г.

Бесен младоженец избяга от собствената си сватба, причината е смайваща

 Бесен младоженец избяга от собствената си сватба, причината е смайваща

Младоженец избяга от собствената си сватба, след като новите му роднини не пожелаха да задоволят кулинарните му предпочитания. 

В крайна сметка тържество имало, защото след броени часове чревоугодникът се врекъл във вечна вярност на момиче, което успяло да угоди на желанията му, пише Timesnownews.com.

В деня на тържеството младият индиец Рамакант Патра пристигнал в селото на невестата с голямото си семейство. Именно там трябвало да се състои дългоочакваната церемония.

Отначало всичко вървяло по мед и масло и двете семейства се разбирали много добре. Но празничната трапеза успяла да развали цялото тържество. 

След като всички традиционни ритуали били изпълнени, сватбарите се събрали на масата. Младоженецът решил веднага да покаже вкусовите си предпочитания и помолил семейството на булката да приготви любимото му ястие - овнешко къри. Когато обаче седнал на масата, с възмущение забелязал, че никой не е изпълнил желанието му. 

Недоволството на близките му било толкова голямо, че боят между сватбарите се разминал на косъм. 

"О, това е всичко", заявил Рамакант. И напуснал къщата на булката.

Рамакант Патра

След като близките на невестата се окопитили, решили да върнат младоженеца беглец. Той обаче категорично отказал да се занимава с тях.

И докато роднините на булката се опитвали да го успокоят, неговите близки вече му били намерили нова съпруга. В селото те срещнали момиче, което знаело как да готви къри и било готово да се омъжи, без дори да е виждало бъдещия си мъж. 

Така до края на деня Рамакант имал нова съпруга, с която се прибрал у дома.

Недоволни от развоя на събитията, роднините на изоставената булка първо смятали да подадат сигнал в полицията, за да върнат упорития младоженец, но после променили решението си и насочили усилията си към търсене на нов мъж. /jenata.blitz.bg

Новините от днес и със задна дата