сряда, 25 август 2021 г.

Зловеща развръзка: Откриха изчезналата брокерка Теодора Бахлова обезглавена в гробищата в Бургас

 Дъщерята на изчезналата Теодора: Мама е отвлечена! Ще преобърна целия свят,  за да я намеря - 168 Часа 

Днес криминалистите от ОДМВР-Бургас са успели да постигнат един от най-големите си успехи като професионалисти – въпреки че изтече близо година от безследното изчезване на брокерката на недвижими имоти Теодора Бахлова, те откриха тялото ѝ и вече са на път да разплетат истината за опасната група около бизнесмена Станимир Рагевски и неговите сподвижници, пише "Флагман".

Тленните останки на 47-годишната бургазлийка, известна в близкото минало като една от богатите жени в региона, бяха събрани в два чувала – в единия торсът, а в другия – двете ѝ ръце.

Ужасяващата находка е от 12-и парцел на Гробищния парк край жк „Изгрев“ в Бургас. До мястото на тези части от тялото на Бахлова е завел криминалистите именно основният свидетел на прокуратурата – готвачът Деян Дичев, уличен до настоящия момент като съучастник в покушението на 28-годишния Юмер Мехмед.

Източник на Флагман твърди, че посоченото от Дичев място в потъналия в храсти район от парцела, пълен с неподдържани гробове, е било разкопано бързо и на сравнително плитко ниво е достигнато до тялото и двете ръце. Липсват главата и долните крайници.


Във вътрешността на 12-и парцел са били зарити торсът и двете ръце на Бахлова

Двата чувала с останките вече са откарани в отделението по съдебна медицина и утре ще бъдат аутопсирани, но за съжаление те няма да помогнат особено много на експертите за бързо установяване на причините за смъртта на брокерката.

Ще е нужно да се намери следа от насилие – чрез нанесен побой, чрез огнестрелна рана и т.н. способи за умъртвяването ѝ. Другата възможност е да се изтръгнат самопризнания от извършителя на самото деяние или на неговия помагач.

Дъщерята на убитата Теодора Бахлова: Мама е разчленена от най-близкия ѝ приятел

Новините от днес и със задна дата