събота, 7 август 2021 г.

Човек на Митьо Очите отиде на среща и потъна вдън земя, любимата му подозира най-страшното

  

Юмер Мехмед, който е добре познато име в Бургаско, е в неизвестност от 4 дни, съобщава "Флагман", позовавайки се на Габриела Атанасова – жената, с която той живее от години.

Нейните подозрения са, че приятелят ѝ е отвлечен и с него може да се е случило нещо много лошо. Тя е подала сигнал за изчезването му в Първо РУ-Бургас и се надява да има по-бърза развръзка, защото с всеки час се намалят шансовете той да е жив, убедена е Габриела. 28-годишният Юмер е изчезнал на 4 август, сряда, около 15 ч. Той е ръководител на строителна бригада, която реализира обект на ул. „Иван Богоров“ в центъра на Бургас. Негови работници са чули как около 14:50 ч. в сряда той се уговаря с неизвестно за тях лице да се срещнат на намиращ се в близост до ул. „Иван Богоров“ паркинг. След това следите на Юмер се губят.



Габриела разказа, че около 16 часа в същия ден му позвънила на мобилния телефон. Веднага обаждането било прието, но се чувал само шум и неясни звуци. Тя смята, че се е натиснало копче на телефона му. Апаратът Юмер носел в спортна чантичка. Минута по-късно отново позвънила, но след това никой не върнал обаждането.

„Това е много неестествено за Юмер. Ние се чуваме през 2 часа. Той винаги се прибира  до 21 ч., а сутрин започва работа в 7 ч. В сряда обаче не си дойде вкъщи. Звънях около 100 пъти на телефона му. В четвъртък апаратът вече беше изключен, а в петък се чуваше сигнал, който мои приятели, работещи в мобилен оператор, ми обясниха, че се пускал, когато картата на телефона е извадена от апарата.

Съмнявам се, че е отвлечен. Може би го измъчват или е пребит. Подала съм сигнал в полицията в петък сутринта. Надявам се да го открият бързо в района на ул. „Иван Богоров“ има достатъчно видеокамери, които може би са засекли човека, с който се е срещал Юмер“, разказа подробно Габриела.

Юмер Мехмед от 7 месеца е с променена мярка за неотклонение – „подписка“. След излизането му от ареста той ръководи бизнес в сферата на строителството.

Юмер е част от групата на Димитър Желязков-Очите, която според прокуратурата се е занимавала с разпространение на дрога, палежи и рекет.

Новините от днес и със задна дата